tiistai 9. kesäkuuta 2015

Tyttöjen kanssa syömässä. Ah, lohta ja punaviiniä!

Tänään käytiin kahden ihanan ystävän kanssa syömässä päivällistä, paikaksi valittiin Huviretki. Olin jo kotona päättänyt että syön lohta röstiporkkanoilla ja pavuilla, mutta paikan päällä ei tuntunutkaan suurta nälkää. Mikä oli aika ihme koska viimeksi olin syönyt töissä lounaalla broileria ja lämpimiä kasviksia vähän ennen klo 12 ja sen jälkeen juonut vain vettä tuohon 16 saakka. Vaihdoinkin valintani lohisalaattiin, mikä olikin ihan mukavan kokoinen annos (melkein jäi salaattia syömättäkin). Salaatti sisälsi siis  erilaista vihersalaattia, sitruunavinegrettiä, kirsikkatomaatteja, marinoitua rapeaa punasipulia, hunajamelonia, retiisilastuja, porkkanalastuja ja hunajapaahdettuja auringonkukansiemeniä. Ai että noi auringonsiemenet olikin hyviä, salaatin paras! Kylkeen otin pariloitua lohta ja dijon-sinappikastiketta (mikä yllätti koska en ole sietänyt sinappia...). Odotellessa söin pari leipäpalaa. Ja ruokajuomaksi otin 12cl italialaista viiniä.

Kyllähän tuolla setillä melkein ähky meinasi tulla. Jälkiruoan sovinnolla skippasinkin. Kun tytöt tilasi itselleen jälkkärit, minä nautiskelin vain kahvini ja sen mukana tulleen tummasuklaan. Eikä harmittanut yhtään. ;)

Melko kevyellä linjalla tuli syötyä vaikka en yrittänytkään nuukailla. Kiitos tytöt mukavasti seurasta! Olihan meillä niin ihanat ruokapöytäkeskustelut!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti